Gyakran ismételt kérdések

A szállítási idő 2-5 munkanapot fog igénybevenni. 

Az ECOgönc csak webáruház formájában műküdik, így nincs lehetőség személyes átvételre.

Ha bármilyen kérdésed van a rendeléseddel kapcsolatban, első sorban e-mailben, vagy Facebook-on tudsz elérni a legegyszerűbben és leggyorsabban. Fontosnak tartom a fejlődést, így szívesen fogadok olyan üzeneteket is, amelyben megosztod a véleményedet és észrevételeidet az oldallal, a termékekkel és egész projekttel kapcsolatban is! 🙂

E-mail:
hello@rndmpls.hu

Facebook:
ECOgönc

Instagram:
ECOgönc

Az oldalon lehetőséged van biztonságosan bannkártyával fizetni a Paylike rendszerén keresztül, közvetlen banki átutalással is, viszont ha inkább a személyes készpénzes fizetés lenne számodra ideális, akkor válaszd az utánvét lehetőséget.

A kukorica alapú biopolimer 120 nap alatt komposztálódik, így ez jelentősen környezetbarátabb megoldás, mint a hagyományos nejlon használata. Otthoni és kereskedelmi komposztra is egyaránt tanúsított.

A biopamut létrehozása olyan anyagokkal és eljárásokkal történik, melyeknek a lehető legkisebb a környezetre gyakorolt hatásuk. A termesztés során visszaállítják a talaj termőképességét és nem használnak vegyszereket sem. A termőképes állapotot vetésforgóval és természetes trágyával tartják fent. Nem alkalmaznak génmódosított magvakat az ültetésnél és összegyűjtött esővízzel végzik az öntözést. 

Az ültetést és a betakarítást is kézzel végzik, ezzel a módszerrel előzik meg a termőterület “kizsigerelését”. Ez által munkát és megélhetést biztosítanak a farmon dolgozóknak.

Az organikus pamut használata segít csökkenteni a termelés széndioxid lábnyomát, mivel a termesztése nem rongálja a termőföldeket és a kitermelése 70 %-al kevesebb vizet és 65%-al kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos pamuté.

Az újrahasznosított poliésztert leggyakrabban PET palackokból készítik. Ezeket hőkezelésik és textilrostokat majd fonalat állítanak elő belőlük. A táskák esetében feltüntettük, hogy az aktuális termék hány db műanyag palack felhasználásával készült.

Minden vásárlásból befolyt összeg 10%-t tovább adományozom egy olyan szervezetnek, aki szívén viseli az óceánok sorsát. Ezt hónap végén kerül összesítésre és egyben kerül kiutalásra. A Plastic Bank azért küzd, hogy megtisztítsa az óceánokat a műanyag hulladékoktól és egyúttal munkát és megélhetést biztosítson a szegényebb országokban élők számára. 

Minden vásárlás mellé egy óceános kitűzőt is küldök ajándékba, ami azt jelképezi, hogy hozzájárultál egy nemes célért való küzdelemhez!

Igen, az ECOgönc elindítását, üzemeltetését a RNDMPLS csapatára bíztam.

Minden kezdet nehéz, de professzionális segítség mellett magabiztosan futottam neki a projektnek. Minden igényt kimerítő támogatást kapok tőlük a lehető legérzékenyebb területeken:

  • a weboldal/webáruház elindításában,
  • az ECOgönc arculat megtervezésében, a logó véglegesítésében,
  • termékfotókban,
  • a weboldal kezelésében.

Mindemellett pénzügyi és termékfejlesztési tanácsokat is kaptam, amiért igazán hálás vagyok, hiszen egy kezdő vállalkozásnak hihetetlenül sok adminisztrációja van.

E-mail:
hello@rndmpls.hu

Facebook:
RNDMPLS