Beautiful day – organikus pamut kozmetikai táska

4.500 Ft

Minősített, 100 % organikus pamutból készült neszesszer.

A táska méretei:

Szélesség: 19 cm

Magasság: 15 cm

A pamut anyag hírhedt arról, hogy könnyen összemegy. Azonban, ha elővigyázato vagy és követed a mosási útmutatót, nem érhet baleset.

Tipp#1: Mosógépben lehetőleg rövid programon és alacsony hőfokon mosd (30 fokon még semmi baja nem esik az anyagnak, ettől magasabb hőfok nem ajánlott ezen táskák esetében).

Tipp#2: Mosás után kicsit húzd ki az anyagot, hogy elkerüld a gyűrődést és visszanyújtsd az anyagot. Ez után ne rakd őket szárítógépbe, hanem hagyd a szabad levegőn megszáradni.

Tipp#3: Amennyiben gyűrött marad az anyag, alacsony hőfokon ki lehet vasalni őket.

Természetesen minimális zsugorodás végbemehet a termékeken mosás során, de ezek nem lesznek szembetűnő változások, ha követed a mosási utasításokat.

Az organikus pamutból készült termékek mindennapos használat során ugyanannyi ideig bírják, mint a környezetszennyezőbb ruhafajták.

érdekességek

Környezetbarát csomagolás!

Igyekeztem olyan csomagoló anyagot találni Nektek, amivel nem kell aggódnotok amiatt, hogy mi lesz a sorsa a szemétbe kerülés után, ugyanis garantáltan le fog bomlani, így ezzel sem szennyezzük a környezetünket. A csomagoló anyagok tárolása száraz, fénytől védett helyen történik, így nem kell attól tartanotok hogy mire megérkezik hozzátok a csomag az már éppen bomlás alatt lesz!

De mégis milyen anyagokból áll?

PBAT biopolimerből és PLA-ból, ami egy biológiai úton lebomló, hőre könnyen lágyuló műanyag, amit növényekből állítanak elő. Lebomlásuk során nem hagynak káros maradványokat maguk mögött és hihetetlen alacsony hatású energiaforrásnak számítnak.

Otthoni komposztálás során 120 nap után, ipari körülmények között pedig 60 nap alatt bomlik le. emem