Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló

4.014 Ft

Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló frissen tartja az ételt, így nagyszerű helyettesítője az egyszer használatos műanyagfóliának, alufóliának. Kiválóan alkalmas zöldség, gyümölcs, sajt, kolbász, pékáru tárolására vagy a hűtőbe tett edények lefedésére. A  Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló összetétele 100%-ban természetes anyagokból áll: biotextil, a méhek által előállított baktériumölő méhviasz, fertőtlenítő hatású jojobaolaj és természetes gyanta felhasználásával készül. Használatával hozzájárulsz a szeméttermelés csökkentése révén környezetünk megóvásához.

Mert sok kicsi sokra megy!

A szett tartalma:
1 darab 19×19 cm méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló
1 darab 24×24 cm méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló
1 darab 33×33 cm méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló

5 készleten

Környezetbarát csomagolás!

Igyekeztem olyan csomagoló anyagot találni Nektek, amivel nem kell aggódnotok amiatt, hogy mi lesz a sorsa a szemétbe kerülés után, ugyanis garantáltan le fog bomlani, így ezzel sem szennyezzük a környezetünket. A csomagoló anyagok tárolása száraz, fénytől védett helyen történik, így nem kell attól tartanotok hogy mire megérkezik hozzátok a csomag az már éppen bomlás alatt lesz!

De mégis milyen anyagokból áll?

PBAT biopolimerből és PLA-ból, ami egy biológiai úton lebomló, hőre könnyen lágyuló műanyag, amit növényekből állítanak elő. Lebomlásuk során nem hagynak káros maradványokat maguk mögött és hihetetlen alacsony hatású energiaforrásnak számítnak.

Otthoni komposztálás során 120 nap után, ipari körülmények között pedig 60 nap alatt bomlik le. emem