Rave it – újrahasznosított poliészter övtáska

6.990 Ft

100 % újrahasznosított poliészterből készült övtáska, ami szuper társad lesz, ha csak apróságokat vinnél magaddal!

A táska méretei:

Szélesség: 32 cm

Magasság: 13 cm

Űrtartalma: 5 liter

A poliészterből készült táskákat mosd enyhébb mosási programon. Ez annyit tesz, hogy ha a címke máshogy nem jelöli, 30, vagy 40 fokon moshatjuk rövidebb mosási programon. Ellenálló foltok esetén magasabb hőmérsékletet is választsz, de soha ne mosd magasabb hőmérsékleten mint 60 fok.

Tipp #1:

A poliészter tartós, nem gyűrődő anyag. Azonban azt javaslom, hogy minden darabot fordíts ki mosás előtt a szöszök keletkezésének elkerülése érdekében. 

Tipp #2: 

Szárítógépben száríthatóak, kímélő programon, ami nem károsítja az anyagot. Célszerű ezt is kifordítva megtenni. Klasszikus szárítás esetén tegyük vállfára és hagyjuk megszáradni fűtőtest közelében – ne tedd közvetlen radiátorra, vagy kályha és kandalló közelébe.

A poliészter anyag a megfelelő mosási és szárítási útmutatást követve nem zsugorodik és nem is gyűrődik. Ha mégis gyűröttnek találod, vasalóval nem túl magas hőmérsékleten kivasalhatod!

Az újrahasznosított poliészterből készült termékek mindennapos használat során ugyanannyi ideig bírják, mint a környezetszennyezőbb ruhafajták.

érdekességek

Környezetbarát csomagolás!

Igyekeztem olyan csomagoló anyagot találni Nektek, amivel nem kell aggódnotok amiatt, hogy mi lesz a sorsa a szemétbe kerülés után, ugyanis garantáltan le fog bomlani, így ezzel sem szennyezzük a környezetünket. A csomagoló anyagok tárolása száraz, fénytől védett helyen történik, így nem kell attól tartanotok hogy mire megérkezik hozzátok a csomag az már éppen bomlás alatt lesz!

De mégis milyen anyagokból áll?

PBAT biopolimerből és PLA-ból, ami egy biológiai úton lebomló, hőre könnyen lágyuló műanyag, amit növényekből állítanak elő. Lebomlásuk során nem hagynak káros maradványokat maguk mögött és hihetetlen alacsony hatású energiaforrásnak számítnak.

Otthoni komposztálás során 120 nap után, ipari körülmények között pedig 60 nap alatt bomlik le. emem